[mp_code]

Miért a fOrgeXpert International Kft-t válassza?

[/mp_code]
[mp_code]
Mert üzleti szemléletű HR tanácsadásunk több mint 25 év IT, ICT és SSC szektorban szerzett vezetési tapasztalaton alapul. Testreszabott HR módszertant kidolgozva támogatjuk a vezetőség, a munkatársak és az üzleti célok egységét.
[/mp_code]

 

HR támogatással az Ön versenyelőnyéért

 

[mp_code margin=”25,none,none,none”]

Célunk, hogy vezetői tanácsadást nyújtsunk közép és nagyvállalatok, valamint szolgáltatóközpontok felső vezetőinek. A fOrgXpert International Kft.-ban összpontosuló tapasztalati tőkével hozzájárulhatunk az Önök vállalkozása optimális működésének kialakításához.

 • Úgy látja, hogy a jelenlegi szervezeti struktúra nem támogatja az üzleti célokat? Ahelyett, hogy segítenék, gátolják a HR folyamatok a cég dinamikus növekedését?
 • Nehezen tudja pótolni a munkaerőpiacról a szükséges pozíciókat?
 • Nő a fluktuáció? Nem tudja megtartani kulcsembereit?
 • Növekszik a lemorzsolódás közép és felsővezetői között? Nehéz betölteni ezeket a pozíciókat?
 • Szükség van a képesség-elvárások megváltoztatására?
 • Úgy hiszi, hogy versenyképesebb költség és hatékonyabb kompenzációs rendszerek vannak annál, ami Önnek rendelkezésre áll?
 • A kollégái nem értik a vállalat céljait és stratégiáját? A munkatársak számára megfogalmazott üzenetek nem érik el a céljukat?
 • A piacon ismert márkaként kezelik, munkáltatóként mégsem megfelelő a reputációja? Nehezen találja meg a feladatok ellátására alkalmas kollégákat?

Amennyiben két, vagy több kérdésre igen a válasz, forduljon hozzánk bizalommal!

[/mp_code]
[mp_code margin=”25,none,none,none”]

Milyen tapasztalatokkal lehetünk az Ön segítségére?

 • a vállalati környezetben gyűjtött több mint 25 éves tapasztalatunkkal a top menedzsment, a HR folyamatok, a belső kommunikáció és a munkáltatói márkaépítés terén
 • a szolgáltató központok létrehozásában és fejlesztésében, illetve az IT vállalatok munkáltatói márkaépítésben elért eredményeinkkel
 • azzal, hogy új HR eszközök bevezetésével támogattuk meg néhány vállalat növekedési céljainak elérését.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük és megértsük az Ügyfelek tevékenységét és céljait. Ennek alapján olyan testreszabott HR módszertant dolgozunk ki, amely a vezetőség, a munkatársak és az üzleti célok egységét hivatott támogatni.

A modern vállalat vezetés az üzleti célok meghatározó elemének tekinti és a cégstratégia kiemelt részeként kezeli a HR stratégiát. Nem elegendő a megfelelő termék/ szolgáltatás portfólió, a jól kialakított értékesítési csatornák, az innovatív szemlélet, ha a szervezeti struktúra, a motivációs rendszerek, képzések és a toborzási csatornák nem támogatják a cég üzleti céljait és nem alkalmazkodnak a piaci trendekhez. A vállalat fejlődéséhez a kompetenciák megfelelő kiválasztása és fejlesztése mellett a költség optimalizált működés is elengedhetetlen. A HR költségek nem egyenlők a bér jellegű kiadásokkal. Összetett folyamatról van szó, amelyben számos összetevőt kell megvizsgálni ahhoz, hogy a legjobb egymást megfelelően támogató HR struktúrát alakítsunk ki.

[/mp_code]