Úgy látja, hogy a jelenlegi szervezeti struktúra nem támogatja az üzleti célokat? Gátolják a HR folyamatok a cég dinamikus növekedését ahelyett, hogy segítenék?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

Az üzleti célok figyelembe vételével kialakított HR stratégia a vállalat fejlődésének alapja. A szükséges kompetenciák biztosítása, a munkatársak megtartása, fejlesztése, a középvezetői kör megfelelően definiált értékrendszer mellett történő kiválasztása, a versenyképes juttatási csomagok kialakítása mind olyan összefüggéseiben vizsgált tényező, amely nélkül a dinamikus fejlődés hosszú távon nem tartható fenn.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. a megbízó vállalat vezetőségének közreműködésével átvilágítja a szervezeti modellt, a HR működését, a belső kommunikációs csatornákat és javaslatot tesz az optimalizálásra és a költséghatékony HR stratégia kialakítására. Igény esetén támogatjuk önöket a változás végig vezetésében is.

A szervezeti átalakítások során javaslatot teszünk a jól strukturált döntési modell kialakítására, változás management kezelésére és a megfelelő belső kommunikáció kidolgozására.