Miért afOrgXpert
International Kft?

Mert adat elemzést is használó executive HR megoldásokat kap és erre az Ön HR munkatársait is megtanítjuk.
Mert testreszabott HR módszertant kidolgozva támogatjuk a vezetőség, a munkatársak és az üzleti célok egységét.
Mert üzleti szemléletű HR tanácsadásunk több mint 25 év IT, ICT és SSC szektorban szerzett vezetési tapasztalaton alapul.

Bővebben

Sokoldalú HR támogatással az Ön versenyelőnyéért

  • Úgy látja, hogy a jelenlegi szervezeti struktúra nem támogatja az üzleti célokat? Ahelyett, hogy segítenék, gátolják a HR folyamatok a cég dinamikus növekedését?
  • A kollégái nem értik a vállalat céljait és stratégiáját? A munkatársak számára megfogalmazott üzenetek nem érik el a céljukat?
  • Nő a fluktuáció? Nem tudja megtartani kulcsembereit?
  • Nehezen tudja pótolni a munkaerőpiacról a szükséges pozíciókat?
  • A piacon ismert márkaként kezelik, munkáltatóként mégsem megfelelő a reputációja? Szükség van a képesség-elvárások megváltoztatására?
  • Úgy hiszi, hogy versenyképesebb költség és hatékonyabb kompenzációs rendszerek vannak annál, ami Önnek rendelkezésre áll?
  • Amennyiben két, vagy több kérdésre igen a válasz, forduljon hozzánk bizalommal!

Célunk, hogy vezetői tanácsadást nyújtsunk közép és nagyvállalatok, valamint szolgáltatóközpontok felső vezetőinek. A fOrgXpert International Kft.-ban összpontosuló tapasztalati tőkével hozzájárulhatunk az Önök vállalkozása optimális működésének kialakításához.

Milyen tapasztalatokkal lehetünk az Ön segítségére?

  • a vállalati környezetben gyűjtött több mint 25 éves tapasztalatunkkal a top menedzsment, a HR folyamatok, a belső kommunikáció és a munkáltatói márkaépítés terén
  • a szolgáltató központok létrehozásában és fejlesztésében, illetve az IT vállalatok munkáltatói márkaépítésben elért eredményeinkkel
  • azzal, hogy új HR eszközök bevezetésével támogattuk meg néhány vállalat növekedési céljainak elérését.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük és megértsük az Ügyfelek tevékenységét és céljait. Ennek alapján olyan testreszabott HR módszertant dolgozunk ki, amely a vezetőség, a munkatársak és az üzleti célok egységét hivatott támogatni.
A modern vállalat vezetés az üzleti célok meghatározó elemének tekinti és a cégstratégia kiemelt részeként kezeli a HR stratégiát. Nem elegendő a megfelelő termék/ szolgáltatás portfólió, a jól kialakított értékesítési csatornák, az innovatív szemlélet, ha a szervezeti struktúra, a motivációs rendszerek, képzések és a toborzási csatornák nem támogatják a cég üzleti céljait és nem alkalmazkodnak a piaci trendekhez. A vállalat fejlődéséhez a kompetenciák megfelelő kiválasztása és fejlesztése mellett a költség optimalizált működés is elengedhetetlen. A HR költségek nem egyenlők a bér jellegű kiadásokkal. Összetett folyamatról van szó, amelyben számos összetevőt kell megvizsgálni ahhoz, hogy a legjobb egymást megfelelően támogató HR struktúrát alakítsunk ki.

Kapcsolat

Forgács Judit
Ügyvezető
Tel: +36 20 936-5016
Email: office@forgxpert.com