Milyen szolgáltatásokkal
tudjuk támogatni
Önöket?

Tanácsadás felsővezetőknek
HR érettségi felmérés és fejlesztési javaslat
HR Service Delivery modell kidolgozása
Interim vezetés
Toborzási stratégia és toborzási csatornák optimalizálása
Dolgozói és középvezetői képzési stratégia kialakítása
HR folyamatok kiszervezésének támogatása
Kiszervezés HR támogatása

Bővebben

Sokoldalú HR támogatással az Ön versenyelőnyéért

Tanácsadás felsővezetőknek

Úgy látja, hogy a jelenlegi szervezeti struktúra nem támogatja az üzleti célokat? Gátolják a HR folyamatok a cég dinamikus növekedését ahelyett, hogy segítenék?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

Az üzleti célok figyelembe vételével kialakított HR stratégia a vállalat fejlődésének alapja. A szükséges kompetenciák biztosítása, a munkatársak megtartása, fejlesztése, a középvezetői kör megfelelően definiált értékrendszer mellett történő kiválasztása, a versenyképes juttatási csomagok kialakítása mind olyan összefüggéseiben vizsgált tényező, amely nélkül a dinamikus fejlődés hosszú távon nem tartható fenn.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. a megbízó vállalat vezetőségének közreműködésével átvilágítja a szervezeti modellt, a HR működését, a belső kommunikációs csatornákat és javaslatot tesz az optimalizálásra és a költséghatékony HR stratégia kialakítására. Igény esetén támogatjuk önöket a változás végig vezetésében is.

A szervezeti átalakítások során javaslatot teszünk a jól strukturált döntési modell kialakítására, változás management kezelésére és a megfelelő belső kommunikáció kidolgozására.

Belső kommunikációs tanácsadás

Kollégái nem értik a vállalat céljait és stratégiáját? A munkatársak számára megfogalmazott üzenetek nem érik el a céljukat?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A munkatársak irányába történő megfelelő kommunikáció ugyanolyan fontos és nélkülözhetetlen egy szervezet életében, mint a piac irányába folytatott kommunikáció. A hatékony szervezeti kommunikáció hozzásegíti a cég vezetését a munkatársak elkötelezettségének építéséhez, a cégen belüli megfelelő információáramlás biztosításához, valamint a tudásmegosztáshoz.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. javaslatot tesz a belső kommunikációs stratégia kialakítására, a megfelelő belső kommunikációs csatornák kiválasztására, vállalja azok működtetését, munkatársi rendezvények megszervezését és lojalitást építő/növelő akciók kidolgozását.

Toborzási stratégia és csatornák

Nehezen tudja pótolni a munkaerőpiacról a szükséges pozíciókat? A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A gyártó cégek és a szolgáltató központok magyarországi terjeszkedésének, valamint a hazai KKV-k erőteljes fejlődésének hatására a munkaerőpiac élénkülése tapasztalható Magyarországon. Ez azonban azt is eredményezi, hogy erősödő versenyhelyzettel kell szembe nézniük a vállalatoknak ezen a területen is egy olyan időszakban, amikor a hagyományos toborzási eszközök mellé berobbant a Social Media különféle eszköztára. Ma már nem elegendő meghirdetni egy pozíciót és definiálni, hogy az adott tevékenység ellátására, milyen szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatársat keresnek. Vonzóvá kell tenni a tevékenységet, és a munkáltatói márkát is. Tisztában kell lenni a munkaerő piaci trendekkel, a kompetenciákhoz igazodó jövedelem struktúrákkal, a célcsoport elvárásaival. Tisztában kell lenni azzal is, hogy milyen csatornákon keresztül lehet a leghatékonyabban megszólítani a potenciális jövőbeni munkatársakat.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. az iparági igényeket és piaci trendeket figyelembe véve alakítja ki a toborzási folyamatokat és csatornákat. Rendhagyó toborzási eszközeink révén hatékonyan tudjuk kezelni ügyfeleink egyedi elvárásait is.

Dolgozói és vezetői képzési stratégia

Fejleszteni kellene a szervezetét? A szervezet növekedése gyorsabb ütemű mint a belső vezetői utánpótlás kinevelése?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A piac és a versenytársak kihívásaival lépést kell tartania minden szervezetnek, amihez szükséges a munkatársak fejlesztése és képzése is. Cégünk a fOrgXpert International Kft olyan képzési rendszer kialakításában segíti, amely célzottan fejleszti a hiányzó munkatársi és vezetői kompetenciákat az Önök üzleti sikerességének érdekében.

HR folyamatok kiszervezésének támogatása

Nem tudja eldönteni, hogy külső szolgáltatótól vegye meg, vagy házon belül alakítsa ki és fejlessze az adott HR tevékenységet? A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A „megvegyem vagy megcsináljam” a vállalkozások örök dilemmája. A fOrgXpert International Kft. segítségére lehet a gazdaságossági számítás elkészítésében és a megfelelő külső szolgáltató kiválasztásában is.

Munkáltatói márkaépítés

A piacon ismert márkaként kezelik, munkáltatóként mégsem megfelelő a reputációja? Nehezen találja meg a feladatok ellátására alkalmas kollégákat? A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A márka nem egyszerűen a vállalat szolgáltatásainak védjegye. Sokkal több annál, ugyanis egy munkáltatót is pozícionál a piacon. Hiába tökéletes a portfólió, ha munkáltatóként nem elég ismert és elismert a vállalat. Ez szükséges ugyanis ahhoz, hogy a cég töretlen fejlődéséhez a megfelelő szakembereket megtaláljuk.

A munkáltatói márkaépítés speciális terület, ahol nem elegendő a klasszikus marketing kommunikációs eszközökhöz nyúlni. Lojalitásépítés, motivációs rendszerek, jövedelem struktúra, a kollégák véleményének figyelembe vétele mind olyan tényező, ami ahhoz szükséges, hogy a márka pozitív munkáltatói képet tükrözzön.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. segít önöknek abban, hogy ne csak szolgáltatásaikkal, de munkáltatóként is az élvonalbeli cégek közé kerüljenek.

Költséghatékony jövedelem struktúrák kialakítása

Létezik költséghatékonyabb egyben versenyképesebb C&B struktúra, mint amit jelenleg alkalmaz a vállalat?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A cégen belüli jövedelem struktúra kialakítása a transzparens működés alapvető feltétele. A jövedelem nem egyszerűen a bér jellegű kifizetéseket takarja… ennél sokkal több és összetettebb modellről van szó. A béren kívüli juttatások, a megtartó programok, az egyedi kiemelkedő teljesítmény díjazása, mind olyan szempont, amit figyelembe kell venni, amikor a cég juttatási rendszerét kialakítjuk. A kompenzációs rendszer kialakítása során figyelembe kell venni a munkaerő piaci trendeket is a cég versenyképességének megőrzése érdekében.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. kidolgozza vállalatának azt a mátrix rendszert, amely valamennyi feltételt maximálisan figyelembe veszi. A juttatási modell egyúttal a kollégák felé is egyértelmű iránymutatás, amely pontosan definiálja, milyen feltételek megléte szükséges ahhoz, hogy másik kategóriába kerüljön.

Megtartó és lojalitás programok kidolgozása

Nő a fluktuáció? Nem tudja megtartani kulcsembereit? A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

Nem elegendő megtalálni, meg is kell tartani a feladatok ellátására alkalmas kollégákat. Fontos szempont, hogy az üzleti siker elkötelezett munkatársak nélkül nem jöhet létre. Ráadásul a képzett munkatársak megtartása hosszú távon költséghatékony megoldást jelent a munkáltató számára. Ehhez szükség van megfelelő cégkultúrára, fejlődési lehetőség biztosítására, motivációs és ösztönző rendszerekre, béren kívüli juttatási csomagokra egyaránt.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. olyan megtartó és lojalitás programokat dolgoz ki, amelyek a vállalat méretének, a rendelkezésére álló forrásoknak és a munkatársak összetételének is megfelelőek, egyben hozzájárulnak a stratégia célok támogatása mellett a munkáltatói márka építéséhez is.

Kapcsolat

Forgács Judit
Ügyvezető
Tel: +36 20 936-5016
Email: office@forgxpert.com