Forgács Judit a fOrgXpert International  és a HRopoly alapítója, a Hungarian Outsourcing Szövetség elnökségének tagja

Forgács Judit

Gépészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen,  MBA diplomáját az angliai Open University-n szerezte. A HP Magyarország egyik alapító tagja, ahol 1991 és 2002 között különféle vezetői feladatokat látott el. Az amerikai Convergys magyaroszági szolgáltató központjának alapítója, ahol 2004-től ügyvezetőként zöldmezős beruházásként irányította a Szolgáltató Központ létrehozását, egyben az EMEA Employee Care divízió operációs igazgatója volt. 2009-2016 között az IT Services Hungary HR ügyvezetőjeként a dolgozói létszámot irányításával csapata 1200 főről 4500 -ra növelte. 2014-ben cége elnyerte a legjobb munkáltató és az év befektetője díjakat. 2015-ben Judit 5-ik helyezett lett az ICT szektor 25 legjobb vezetője versenyben. Jelenleg a fOrgXpert International ügyvezetőjeként közép és nagyvállalatok vezetői tanácsadója és felsővezetői coach. 2008 óta a budapesti Corvinus egyetem posztgraduális humán menedzsment szakának meghívott oktatója, 2017 óta a Magyar Outsourcing Szövetség egyik elnökségi tagja.

Nagy-Józsa Dorka, a Y2Y alapító ügyvezetője, nemzetközi minősítéssel rendelkező üzleti coach

Nagy-Józsa Dorka

Kizárólag Y generációs üzleti coachokból álló, szervezetfejlesztő csapatuk azt tűzte zászlajára, hogy rendet raknak a hazai munkaerőpiacon, abban segítenek a szervezeteknek, hogy azok Y/Z generáció kompatibilissé váljanak.
Szókimondó, provokatív, őszinte blogjuk a legolvasottabb egyedi HR témájú blog hazánkban, jelenleg a 16. a világ legolvasottabb business coaching blogjainak ranglistáján. 
A szervezetfejlesztő szakmába való átnyergelése előtt 15 évet töltött supply chain területen. Közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, Ellátási Lánc Menedzsment szakirányon. Az egyetem mellett félállásban légi, majd már teljesben nemzetközi közúti szállítmányozásban dolgozott a DHL-nél, majd több mint tíz évet töltött a Coca-Cola HBC-nél. Termeléstervezőként kezdte, SAP projekt-koordinátorként, majd projektmenedzserként folytatta. 27 évesen vette át az Ellátási Lánc Tervezési osztály vezetését, ahol a hazai két gyár termelésének rövid- és hosszú távú tervezésén, a hozzájuk tartozó alapanyag-beszerzésen túl, az itthoni gyártóközpont által ellátott 28 ország export-import folyamatai is hozzá tartoztak. Üzleti coachként, szervezetfejlesztőként, munkáját ma is legjobban az itt eltöltött évek alatt kialakult folyamattervezői szemlélete segíti.   

Kónya László, az ITSH Growth Portfolio divíziójának vezetője

Kónya László

100%ban racionális IT mérnökből lett az EQ lelkes híve, bár férfiként úgy érzi hogy egy élethosszig tartó tanulás sem lesz elég megérteni azt ember kapcsolatokat – de mindig vannak olyan kollégák a csapatában akik jelzik neki ha észrevétlenül valakinek a lelkébe gázolt. A brit Warwick egyetemen végzett MBA-je során az egyik előadáson a tanár által feltett kérdésre az 50 fős évfolyamból egyedüliként válaszolta hogy szereti a szervezeti politikát – persze csak pozitív értelemben !

900 fős csapatával világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtanak nemzetközi ügyfeleknek publikus felhő, Internet of Things, kibervédelem, automatizálás, szoftverfejlesztés és tesztelés, projektmenedzsment, sales és beszerzés területén.

Horváthné Szabó Beáta, adószakértő és oktató, a HRopoly munkáltatói juttatásokkal kapcsolatos oktatásának társelőadója

Horváthné Szabó Beáta

Beáta szakmai életútját az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál kezdte, ahol 7 évig dolgozott, majd ezt követően 16 évig a PWC munkatársa volt különböző pozíciókban (szenior tanácsadótól igazgatóig). 2014-2018 között a Deloitte Kft. személyi jövedelemadóért felelős igazgatója volt.

2018 óta saját vállalkozása keretében oktatja a pénzügyes és HR szakembereket az adókockázatok kiszámítására, elkerülésére és optimalizálására. Beáta 30 éves előadói tapasztalattal rendelkezik. Rendszeresen tart szakmai előadásokat, képzéseket cégeknél és a Corvinus Egyetemen vendégtanárként. Ezen kívül rendszeresen folytat publikációs tevékenységet, több szakkönyv szerzője.

Almási Adrienn, az Office Art Design alapítója, a Hermann Miller kizárólagos magyarországi képviseletének vezetője

Almási Adrienne

Adrienne pályályát egy konyhatechnológiákat értékesítő cég irodavezetőjeként kezdte, majd válságmanagerként folytatta egy irodabútor forgalmazó cégnél. Tanumányait a Külkereskedelmi Főiskolán, A Göthe Intézetben és a dél-karolinai Columbia egyetemen folytatta.

A Herman Miller Magyarországi kizárólagos partner képviseletét, az Office Art Design Kft-t 1998-ban alapította. Első ügyfelei között a Hewlett-Packard, a Accenture, Synergon, Budapest Bank voltak, akik amiatt választották, mert nem csak bútort, hanem emberközpontú koncepciókat is kaptak az akkori technológiák és üzleti elvárások szerint. 2009-ben a magyarországi képviselett mellett a bayor régió kiemelt képviseletét is megalapította, ahol többek közt a Citrix, Salesforce, Informatica bizalmát nyerte el. Adrienne azon kívül, hogy nemzetközi területen tudta tapasztalatait bővíteni, az elmúlt több mint 20 évben munkájában mindennap alkalmaz naprakész, jövőbe mutató kutatási és fejlesztési eredményeket.

Cserneczky Tamás, a Work.Buzz start-up és a Collectivo Szakértői közösség alapítója

Cserneczky Tamás

Rendszerszervezői végzettséggel a menedzsment tanácsadásban kezdte pályafutását. Ott tapasztalta azt meg, hogy milyen nehézkes a cégek és a szabadúszók kapcsolata. 10 év menedzsment tanácsadás (AAM Tanácsadó Zrt.) után üzletágvezetőként váltott és alapította meg társaival a Collectivo Szakértői Közösséget pont azért, hogy a munkaerő-cég közvetítés folyamatát megújítsa. A Collectivo egyszerre közösség és munkalehetőség, illetve érdekvédelem a szakértők számára, és segítség a fluid workforce menedzselésében a cégeknek. A kilenc éves működés tapasztalatait a cég egy spin-off startup (work.buzz) segítségével viszi most át a digitális világba, élményalapú kapcsolatot építve a cégek és a munkaerő közé.