Forgács Judit a fOrgXpert International  és a HRopoly alapítója, a Hungarian Outsourcing Szövetség elnökségének tagja

Forgács Judit

Gépészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen,  MBA diplomáját az angliai Open University-n szerezte. A HP Magyarország egyik alapító tagja, ahol 1991 és 2002 között különféle vezetői feladatokat látott el. Az amerikai Convergys magyaroszági szolgáltató központjának alapítója, ahol 2004-től ügyvezetőként zöldmezős beruházásként irányította a Szolgáltató Központ létrehozását, egyben az EMEA Employee Care divízió operációs igazgatója volt. 2009-2016 között az IT Services Hungary HR ügyvezetőjeként a dolgozói létszámot irányításával csapata 1200 főről 4500 -ra növelte. 2014-ben cége elnyerte a legjobb munkáltató és az év befektetője díjakat. 2015-ben Judit 5-ik helyezett lett az ICT szektor 25 legjobb vezetője versenyben. Jelenleg a fOrgXpert International ügyvezetőjeként közép és nagyvállalatok vezetői tanácsadója és felsővezetői coach. 2008 óta a budapesti Corvinus egyetem posztgraduális humán menedzsment szakának meghívott oktatója, 2017 óta a Magyar Outsourcing Szövetség egyik elnökségi tagja.

Tölösi Kriszta HR Stratégiai programok vezető – MVM, NKM

Tölösi Kriszta

Diplomáját a JATE-n szerezte majd a Corvinuson másoddiplomázott vezetés-szervezés szakon. Nagyvállalati környezetben 1998 óta dolgozik: 8000 fős cégcsoportja, a MVM Group és a „kistestvér” négyezres NKM Csoport lehetőséget nyújt számára, hogy alkalmazza mindazt a tudást állami tulajdonú cégnél, az energetikában, amit korábban a versenyszférában, a távközlésben szerzett.
Jelentős tapasztalatot szerzett toborzás-kiválasztásban, volt belső tanácsadó és tréner, honosított meg legjobb gyakorlatokat a CSR területén, de elsősorban szervezetfejlesztőnek tartja magát. Jelenlegi feldata a csoport szintű HR eszközök zöldmezős beruházáskénti és stratégiai szervezeti átalakulások bevezetése az MVM csoportban. Hisz a bizalom erejében, jelmondata: inkább 80%-osan most, mint 100%-osan valamikor a “távoli – ki tudja-valaha-elérkezik-e” jövőben.

Nagy-Józsa Dorka, az International Coach Federation hazai alelnöke, a Y2Y alapítója, nemzetközi minősítéssel rendelkező üzleti coach

Nagy-Józsa Dorka

Kizárólag Y generációs üzleti coachokból álló, szervezetfejlesztő csapatuk azt tűzte zászlajára, hogy rendet raknak a hazai munkaerőpiacon, abban segítenek a szervezeteknek, hogy azok Y/Z generáció kompatibilissé váljanak.
Szókimondó, provokatív, őszinte blogjuk a legolvasottabb egyedi HR témájú blog hazánkban, jelenleg a 16. a világ legolvasottabb business coaching blogjainak ranglistáján. 
A szervezetfejlesztő szakmába való átnyergelése előtt 15 évet töltött supply chain területen. Közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, Ellátási Lánc Menedzsment szakirányon. Az egyetem mellett félállásban légi, majd már teljesben nemzetközi közúti szállítmányozásban dolgozott a DHL-nél, majd több mint tíz évet töltött a Coca-Cola HBC-nél. Termeléstervezőként kezdte, SAP projekt-koordinátorként, majd projektmenedzserként folytatta. 27 évesen vette át az Ellátási Lánc Tervezési osztály vezetését, ahol a hazai két gyár termelésének rövid- és hosszú távú tervezésén, a hozzájuk tartozó alapanyag-beszerzésen túl, az itthoni gyártóközpont által ellátott 28 ország export-import folyamatai is hozzá tartoztak. Üzleti coachként, szervezetfejlesztőként, munkáját ma is legjobban az itt eltöltött évek alatt kialakult folyamattervezői szemlélete segíti.   

Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus

Tari Annamária

Rendszeresen publikál és előadásokat tart.Első könyve, mely a kamaszkor pszichológiájával foglalkozott, Intim szféra címmel 2003-ban jelent meg, hasonló címmel, mint a VIVA Tv-n hosszan futó műsora, mely ismertté tette. 2007-ben látott napvilágot Sejtem című kötete, mely a daganatos betegségek pszichológiáját taglalja. Több éve rendszeresen foglalkozik a fogyasztói társadalom hatásaival, a média és az emberi tényezők összefüggéseivel, a társadalmi változások egyénekre ható vonásaival. 2010-ben megjelent könyve  az Y generációt helyezi a középpontba. 2011-ben írta meg a Z generáció című kötetét, mely az Információs Korban élő kiskamaszok/kamaszok magatartásváltozásaival és a felnőtt társadalom működésével foglalkozik. 2013-ban a Ki a fontos Én vagy Én című kötete a magánéletünkben is mélyülő társadalmi nárcizmust és az online és offline tér kapcsolatát, hatásait elemzi az X generáció szempontjából. 2015 februárjában jelent meg a Rád találni című kötete, mely az Index/Dívány/Kettőslátás rovatában megjelent – Horváth Gergellyel közösen írt – publicisztikáiból válogat. 2015. decemberében megjelent Generációk online című kötetében az online tér és az emberi kapcsolatok változásait vizsgálja. A 2017 decemberében a Bátor generációk című könyve a XXI. századi szorongásokat taglalja.