Létezik költséghatékonyabb egyben versenyképesebb C&B struktúra, mint amit jelenleg alkalmaz a vállalat?A fOrgXpert International Kft. segíthet Önnek.

A cégen belüli jövedelem struktúra kialakítása a transzparens működés alapvető feltétele. A jövedelem nem egyszerűen a bér jellegű kifizetéseket takarja… ennél sokkal több és összetettebb modellről van szó. A béren kívüli juttatások, a megtartó programok, az egyedi kiemelkedő teljesítmény díjazása, mind olyan szempont, amit figyelembe kell venni, amikor a cég juttatási rendszerét kialakítjuk. A kompenzációs rendszer kialakítása során figyelembe kell venni a munkaerő piaci trendeket is a cég versenyképességének megőrzése érdekében.

Cégünk a fOrgXpert International Kft. kidolgozza vállalatának azt a mátrix rendszert, amely valamennyi feltételt maximálisan figyelembe veszi. A juttatási modell egyúttal a kollégák felé is egyértelmű iránymutatás, amely pontosan definiálja, milyen feltételek megléte szükséges ahhoz, hogy másik kategóriába kerüljön.